OPA Marketing Mao Bao Pembersih Mesin Pembasuh. Jaga Kebersihan Keluarga dan Bebas Daripada Alergi!

Mao Bao Pembersih Mesin Pembasuh OPA Marketing Mao Bao Pembersih Mesin Pembasuh. Jaga Kebersihan Keluarga dan Bebas Daripada Alergi!
Mao Bao Pembersih Mesin Pembasuh Mao Bao Pembersih Mesin Pembasuh
Setiap Kotak Mengandungi: 3 Pack
Setiap Karton Mengandungi: 12 Kotak

Mao Bao Pembersih Mesin Pembasuh

Pembersih Mesin Pembasuh yang anda hanya perlukan saja!

Pencucian yang lebih bersih

Pembersih Mesin Pembasuh Mao Bao adalah jenama terlaris No.1 di Taiwan. Ia dirumuskan untuk menjalankan pembersihan dengan terperinci; sama ada menghapuskan bakteria, pertimbunan kotoran dan bau hapak. Pembersih Mesin Pembasuh Mao Bao juga hanyalah satu-satunya bahan pembersih yang mengandungi kandungan AG+, sejenis anti-bakteria yang mampu menghapuskan 99.9% bakteria.

Mudah dan senang untuk digunakan. Penuhkan mesin basuh dengan air. Masukkan bahan pembersih & AG+. Biarkan air di dalam mesin basuh berendam selama semalaman dan tiriskan air. Anda akan melihat semua kotoran yang terperangkap dan bertimbun selama hayat mesin pembasuh anda berasing di dalam mesin pembasuh.


Jaga Kebersihan Keluarga dan Bebas Daripada Alergi!

Tahukah anda mesin pembasuh yang berumur selama 6 bulan sudah memerangkap timbunan kotoran di dalam mesin pembasuh. Bayangkan jika mesin pembasuh anda sudah berumur 10 tahun dan lebih. Kotoran ini biasanya sangat kecil dan tidak boleh dinampak dengan mata. Ini akan menyebabkan kegatalan & ruam-ruam kulit; terutamanya kanak-kanak dan yang berkulit sensitif.

Sekarang anda boleh mengelakkan semua masalah yang tidak diingini dengan membersihkan mesin anda. Cubakanlah Pembersih Mesin Pembasuh No.1 Taiwan hari ini!